klik hier voor meer informatie klik hier voor meer informatie klik hier voor meer informatie klik hier voor meer informatie
Afdrukken

Parket Schuren

U kunt bij stoffeerderij Dogger ook terecht voor het schuren van uw parketvloer. Geef uw parketvloer een tweede leven en laat het zorgvuldig schuren en behandelen. U kunt op deze wijze een behoorlijke investering besparen en nog jarenlang plezier hebben van uw huidige vloer.

Parket Behandelen

Wij kunnen uw huidige parketvloer op locatie behandelen. Dit houd in dat het mogelijk is om uw vloer te oliën, lakken of reinigen. Voor meer informatie over onze prijzen en werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

Parket Leggen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het leggen van uw parketvloer. Dit kan door heel Nederland en wordt met uiterste zorg gedaan.

Egaliseren van vloeren

U overweegt een nieuwe vloerbekleding (tegels, plankenvloer, vast tapijt, PVC, …) te plaatsen en uw ondervloer of oude vloer is niet effen, waterpas, en/of vertoont oneffenheden, putjes of onregelmatigheden?

Of het nu om een renovatie gaat of u op een nieuwe dekvloer of zelfs op een oude plankenvloer werkt, u zult de vloer moeten egaliseren om hem waterpas en effen te maken.

Dit zal het plaatsen van een nieuwe vloerbekleding vergemakkelijken en zal ook tot een mooier eindresultaat leiden. Bovendien zal dit ervoor zorgen dat de vloer de tand des tijds beter zal doorstaan.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Interieur bouw

Stoffeerderij dogger is ook actief met verschillende soorten interieur bouw. Hieronder ziet u wat wij voor u kunnen betekenen.

Inrichten:

Wij zijn door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het inrichten van woningen en complexen. Wij helpen en ondersteunen u volledig met de inrichting. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verhuizen:

Een verhuizing kan veel lastige complicaties met zich meebrengen. Wij nemen deze complicaties graag uit handen voor u. Met onze verhuisteam maken wij het mogelijk uw volledige inboedel en spulletjes van A- naar B te brengen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met de verdere inrichting.

 

CONTACT:

[ E ]: info@stoffeerderij-dogger.nl

[ W ]: www.stoffeerderij-dogger.nl


© copyright 2013 Stoffeerderij Dogger ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau