klik hier voor meer informatie klik hier voor meer informatie klik hier voor meer informatie klik hier voor meer informatie
Afdrukken

PVC Vloeren

PVC vloeren heb je in vele soorten, motieven en structuren. Door technologische ontwikkelingen zijn PVC vloeren steeds moeilijke te onderscheiden van echte houten vloeren. De pvc vloeren zijn leverbaar in 2 of 2,5 mm. Als de vloer correct gelegd wordt is de kwaliteit ruim voldoende voor woningen en projecten. De vloeren worden net als houten vloeren in stroken 1 voor 1 gelegd. De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes.

Voor meer informatie over onze tarieven en werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Marmoleum Vloeren

Een Marmoleum vloer is uitsluitend samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen en jute worden volgens een milieuvriendelijk procédé verwerkt tot een vlak vloeroppervlak. Het door-en-door materiaal is leverbaar in een breedte van twee meter. Tevens zijn er tegels van 30x30 cm. en van 50x50 cm. Lasnaden (in de kleur van de vloer) zorgen voor een naadloos effect. Marmoleum is volledig biologisch afbreekbaar.

Voor meer informatie over onze tarieven en werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Parket Vloeren

Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen in verschillende formaten die in verschillende parketsystemen gelegd kunnen worden. De afwerking van parket kan gebeuren door het hout te lakken, in de was te zetten of te oliën. Je hebt verschillende soorten parket vloeren. Het meest verkochte parket is lamelparket. Dit zijn samengestelde delen of planken die vanaf de fabriek onbehandeld, geolied of gelakt zijn. Hierdoor is veelal verdere afwerking thuis niet nodig. Daarnaast heb je nog massief parket. n tegenstelling tot lamelparket, bestaat massief parket uit massieve houten planken die na het leggen geschuurd en daarna gelakt of geolied moeten worden. 

Voor meer informatie over onze tarieven en werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

CONTACT:

[ E ]: info@stoffeerderij-dogger.nl

[ W ]: www.stoffeerderij-dogger.nl


© copyright 2013 Stoffeerderij Dogger ontwerp & Realisatie wdesigns internet reclamebureau